Handleiding bij "Operatie Red de Aarde" - Vandenbergen, I.; Beullens, A.; Van den Abeele, S. (Brussel: Werkgroep Mundiale Vorming; NCOS, 1994)
"I. Vandenbergen; A. Beullens; S. Van den Abeele... et al."