Het Vlaamse militair industrieel kompleks (Gent: Vlaamse Vredesuniversiteit, 1984)
"De tekst is een bewerkte uitgave van een artikel dat verschenen is in De Nieuwe van 12 oktober 1982 van de hand van Lea Hendrickx en Ernst Gülcher"