Toponymische studie over de oude en nieuwere plaatsnamen der gemeente Bilsen - Cuvelier, Jef; Huysmans, Camille (Gent: A. Siffer, 1897)
"door Dr Jef Cuvelier en Camiel Huysmans Bibliotheek Camille Huysmans"