fo017243: Nobels-Peelman - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van enkele werknemers van het metaalwerkhuis Nobels-Peelman tijdens een personeelsvergadering. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"