Eindverslag begeleiding VFIA - migrantenprojecten provincie Antwerpen - Boden, Karin; Van der Straeten, Lieve (Antwerpen: Centrum Buitenlandse Werknemers, 1993)
"VFIA-begeleiders: Karin Boden en Lieve Van der Straeten"