pr003200: Lenin tijdens de viering van de 2de verjaardag van de Oktoberevolutie
"Zwart-witfoto van Lenin tijdens de viering van de 2de verjaardag van de Oktoberevolutie, Moskou, 7 november 1919. Postkaart. Opschrift achteraan: Lenin in Red Square during the celebrations of the second anniversary of the Great October Socialist Revolution (Still from a newsreel). Moscow, November 7, 1919. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"