fo021704: Actie tegen jeugdwerkloosheid - Rol
"Zwart-witfoto van een actie tegen jeugdwerkloosheid in Gent, jaren 1980. Opschrift op spandoek: 7000 aanslag op een generatie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"