Marxisme-leninisme of revisionisme : van het 13e tot het 14e kongres van de Kommunistische Partij van België - Grippa, Jacques; Cols, Serge; Delogne, Maurice; Massoz, Maurice; Raindorg, René (Brussel: Het Internationaal Boek, 1963)
"Jacques Grippa ; met de medewerking van Serge Cols, Maurice Delogne, Maurice Massoz, René Raindorf en andere kameraden Collectie Vrijzinnige WerkmansbibliotheekBibliotheek Jean De RooseBibliotheek François Vercammen"