fo010804: Toneelkring Multatuli - Volckaert, R.
"Zwart-witfoto van de leden van toneelkring Multatuli (Wevelgem ?) naar aanleiding van 30-jarig bestaan (1918-1948). Met in het midden zittend: Jules Deconinck. Opschrift: Dertig jarig bestaan van de socialistische toneelkring Multatuli. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"