fo009676: Regering Janson
"Zwart-witfoto van de regering Janson, 24 november 1937. Groepsfoto met v.l.n.r. o.a. Dierckx, Hubert Pierlot, Hendrik De Man, Paul Janson, du Bus de Warnaffe, Henri Denis, Van Isacker. 2e rij: Arthur Wauters, Marck, Jules Merlot, Achille Delattre, Paul-Henri Spaak, Rubbens en Hoste. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"