fo010303: Mutualiteit De Voorzorg Mechelen aan de Maas
"Zwart-witfoto van de Mutualiteit De Voorzorg in het nieuwe lokaal, Mechelen aan de Maas, jaren 1960. Opschrift achteraan: De Mutualiteit De Voorzorg te Mechelen aan maas werd eveneens ondergebracht in een prachtig lokaal. Ook hier had de officiele openstelling plaats. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"