af002684: Stany Meskens lijsttrekker 10 SP - SP Sint-Amands; Meskens, Stany
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Partij (SP) Sint-Amands voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Stany Meskens lijsttrekker 10 SP. Gemeenteraadsverkiezingen 9.10.88. Verantw. uitg. St. Meskens, R. Steppestraat 82 b, Sint-Amands. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"