fo002762: Bestuur BSP-afdeling Dampoort-Sint-Amandsberg
"Zwart-witfoto van het bestuur van de BSP-afdeling Dampoort-Sint-Amandsberg naar aanleiding van het 65-jarig jubelfeest van de BSP, 12 mei 1951. Groepsfoto met o.a. Emile Vergeylen (3e v.l.). Opschrift achteraan: B.S.P. Dampoort-StAmandsberg 65-jarig jubelfeest Nat 12-5-1951 - Bestuur afd. Mannen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"