sch000419: Portret van een man - Wilchar
"Portret van een man met bril op en gekruiste armen. Het schilderij zit in een, vermoedelijk door Wilchar, zelfgemaakte en geschilderde lijst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"