60 jaar vluchtelingenverdrag : analyse van de Belgische praktijk en het internationale en Europese kader - Al-Assi, Yasmina; Hublet, Chloé; Mir-Baz, Sakhi; Wissing, Ruben (Brussel: Vluchtelingenwerk Vlaanderen, 2012)
"Redactie: Yasmina Al-Assi, Chloé Hublet, Sakhi Mir-Baz en Ruben Wissing"