281.00003: Kasboek 1961-1969. - Socialistische Vrouwenbond Vilvoorde
"Collection: SV-afdeling Vilvoorde; Biografie: De Socialistische Vrouwenbond Vilvoorde is in feite de lokale afdeling van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) in de gemeente Vilvoorde. Ze werd met energieke hand geleid door Thérèse Vandersmissen, gemeenteraadslid voor de Belgische Socialistische Partij (BSP) te Vilvoorde. Level of description: Item; Series: 281.00001.00006: Kasboeken 1933-1938 en 1947-1979."