vl000670: Socialistische Bouwarbeiders Vereniging van Wevelgem, 1919-1926
"Vlag van de Socialistische Bouwarbeiders Vereeninging van Wevelghem, 1919-1926. Centraal op een rood veld: een metser die een muur aan het metsen is. In zijn rechterhand heeft hij een truweel vast. Daarboven: de naam van de vereniging. Links en rechts: een jaartal. Onderaan: de plaatsnaam. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"