af008886: Tweede valentijnsfuif - De Roze Drempel; Desmet, Steven (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door De Roze Drempel voor een fuif. Afbeelding: tekening van twee harten met respectievelijk twee vrouwen- en twee mannensymbolen erin. Tekst: HOMO- EN LESBIENNECENTRUM DE ROZE DREMPEL ORGANISEERT: Tweede Valentijnsfuif op vrijdag 12 februari vanaf 21u00 in zaal ALBATROS Brusselsestraat 15 LEUVEN (naast Mister Minit) INKOM: 70 Fr FWH/vvk 50Fr. Vrij van zegel Art. 198-7. V.U. S. Desmet Heulsestr. 180, 8620 Bissegem. (c) 1988. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"