fo023572: Openbaar vervoer, TGV - Thalys - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van de werken voor de aanleg van de aparte sporen voor de hogesnelheidstrein, TGV en Thalys. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"