af007283: Homofuif - Cocteau, Jean; Sergheï; HCB; De Duffeleer, Chris. (1983)
"Affiche van Jean Cocteau uitgegeven in 1983 door het Homocentrum Brussel (HCB) voor een fuif. Afbeelding: tekening van een groepje jongemannen. Tekst: HOMO CENTRUM BRUSSEL Rijke-Klarenstraat 18 Brussel 1000 tel: 512 62 20 HOMOFUIF ZATERDAG 21 MEI '83 ANCIENNE BELGIQUE Bar Americain Anspachlaan 114 Brussel 1000 deuren: vanaf 21u toegang: 100-fr H.C.B. leden: 60-fr. Ver. Uitgever: Chris. De Duffeleer, Th Rooseveltstraat 12 1040 Brussel. design affiche: Sergheï. Vrij van zegel art 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"