Vormingswerk in socialistisch perspektief : poging tot inventarisatie en evaluatie van het vormingswerk binnen het ABVV met een ervaringsverslag van de vakbondsvorming binnen de Algemene Centrale - Dejonckheere, Hendrik (Kortrijk: H. Dejonckheere, 1975)
"Verhandeling Hoger Rijksinstituut voor Paramedische Beroepen en Maatschappelijk Dienstbetoon Kortrijk ; S/96/150"