Alle vrouwen die voetballen, zijn lesbisch: lesbiennes en heterovrouwen spreken over de vooroordelen - Hosteaux, Sanne (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Sanne Hosteaux Fonds Suzan Daniel (FSD)"