Homo en lesbisch emancipatiebeleid in Den Haag: eindrapport (Den Haag: werkgroep homo-emancipatie en -nondiskriminatie, 1989)
"werkgroep homo-emancipatie en -nondiskriminatie Fonds Suzan Daniel (FSD)"