" Laten we de kast NU sluiten ! : auteurs Sarah Schulman en Rebecca Brown - De Moor, Katrien; Gydé, An (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Katrien De Moor ; An Gydé Fonds Suzan Daniel (FSD)"