af005419: Eén mei-feesten - Het Licht; BSP (1964)
"Affiche uitgegeven in 1964 door BSP (Lokeren) met als trefwoord 1 mei.4 vlaggen voor de 4 takken van de socialistische beweging, op de vlaggenstok resp. ook 4 symbolen: van links naar rechts Frygische muts, brandende fakkel, korenaren, hand die een ring vasthoudt.Tekst op de vlaggen: BSP ABVV COOP BOND MOYSON. Tekst: B.S.P. LOKEREN EEN MEI-FEESTEN WOENSDAG 22 APRIL TE 15 UUR Feestzaal Volkshuis 15-jarig bestaan van de Bond voor Soc. GEPENSIONEERDEN Donderdag 30 april 1964 - Zaal Plaza te 20 uur MEIAVONDFEEST met medewerking van SHOW-ENSEMBLE van OUD-BELGIE Amusementsorkest: Roger Snoeck The O.B. Girls o.l.v. Lily De Munter André Belga & Partnerin: Express-jongleur Julio & Partnerin: fietsenacrobatie Billy West & Partnerin: Wild-West nummer Stanny Styn: muzikale fantaisist Kathy Horton: Franco-Amerikaanse twistster Peter Punt: Conferencier prins van de lach Feestredenaar: Kd. Lucien Boussé Nadien gezellig samenzijn in het Volkshuis Vrijdag 1 mei 1964, te 10 uur strijdbetoging Vertrek Volkshuis te 19 uuur 30 Feestzaal Volkshuis GROOT MEIBAL met teenager-ensemble THE JUMPERS INKOM 10 F. Drukk. S.M. Het Licht, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"