pk000393: Het overdekt zwembad. Blekkaard vakantiecentrum. Klemskerke
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het overdekt zwembad van het vakantiecentrum De Blekkaard in Klemskerke aan Zee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"