fo029042: Wauters Arthur - Photart
"Zwart-witfoto, van Arthur Wauters samen met Edmond Yernaux tijdens een conferentie ivm La Politique Sovietique de Ussr, Charleroi, 15 mei 1956. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"