af017682: Driemaal Kerstmis - De Voorzorg; Culturele Centrale (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door de Culturele Centrale (CC) voor de toneelvoorstelling van Driemaal Kerstmis door de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) in Antwerpen. Tekst: CULTURELE CENTRALE vzw met het ABVV naar de KNS VRIJDAG, 16 JANUARI 1976 te 20 uur Driemaal Kerstmis (ABSURD PERSON SINGULAR) van Alan AYCKBOURN Regie: Nand BUYL Door het gezelschap van de K.V.S.-Brussel Prijzen der plaatsen van 115 fr. tot 55 fr. Directie: Dom de Gruyter. Plaatsbespreking: Vanaf MAANDAG 12 JANUARI 1976 bij de lokatie van de Culturele Centrale A.B.V.V.-Antwerpen, Ommeganckstr. 35-37, 2000 Antwerpen, derde (3e) verdieping (tel. 31.38.80 post 19) en op VRIJDAG 16 JANUARI 1976 in de K.N.S. van 11 u. tot 15 u., en aan de avondkas vanaf 19u.30 tot 20 u. (prijzen echter van 150 fr. tot 75 fr.). Drukkerij « De Voorzorg », Directeur: J. Peckstadt, Ossenmarkt 25, 2000 Antw."