070.00012: Verslagboek betreffende federatie der Socialistische Vakbonden, Zelzate - Velleman, Amedée
"Collection: Velleman AmedÃ©e; Biografie: Amedée Velleman was de secretaris was van de Algemene Centrale (AC) van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor het gewest Gent-Eeklo van 1962 tot 1981 en actief in de gemeentepolitiek van Zelzate. Level of description: File; Series: 070: Archief van Amedée Velleman"