fo028060: Carousselpferde (karussellpferde) - Henri, Florence
"© Martini & Ronchetti, courtesy Archives Florence Zwart witfoto van een kermisattractie, een paardenmolen. Jaren 1920. Florence Henri. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"