fo025075: Betoging spoorpersoneel - Rol
"Zwart-witfoto van een betoging van het personeel van de spoorwegen tegen de bezuinigingen van minister De Croo. Zicht op de betogers in de Lammerstraat met spandoeken en vlaggen met tekst: Te gek om los te lopen - geen afbraak. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"