fo021743: Comelco - Rol
"Zwart-witfoto van een actie van het personeel van Comelco. Draagborden met opschrift: Denk eraan: samen één samen sterk - Wij eisen onze CAO 7778 d.i. 16112 BFr. wij eisen dat Oscar blijft Ancieniteitsdag + uurregeling. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"