Loon naar werken? : begeleidingsbrochure bij de TV-reeks 'Loon naar werken' over arbeidsproblemen : overzicht eerste uitzending - vierde uitzending - De Batselier, Norbert (Brussel: Vormingsinstituut van het ABVV, 1979)
"Werkten mee aan de opstelling van deze begeleidingsbrochure : Norbert De Batselier, Nelly Van den Eede, Christel Van de Velde, Marie-Jeanne Schaekers, Carlos Polenus, Gust Adriaensen, Jean-Pierre Agten, Eddy Van den Broeck Zie ook Loon naar werken? Begeleidingsbrochure van het ABVV bij een tv-reeks over arbeidsproblemen : overzicht 5de - 7de uitzending"