fo030650: Werner Bokelberg; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Duitse fotograaf Werner Bokelberg aan het werk in zijn fotostudio. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"