af002287: Dirk Van Herzele - SP; Serbruyns, Roger (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Zottegem) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Dirk Van Herzele. Tekst: Dirk Van Herzele Provincie 2e plaats SP met z'n allen vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"