te001608: Zuid-Afrika ...In Wit-Zwart - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen 23 november 1978. Negende tekening uit een reeks van 18 tekeningen ( 1978 ) over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Scenario met behulp van Mark Vandommele. Mark Vandommele was de hoofdredacteur van De Wereld Morgen 1976-1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"