Vier Pinksterfeestliederen [Bladmuziek] - Tiggers, Piet (Amsterdam: AJC, 1932)
"Deze brochure bevat volgende liederen :Bij dage, bij nachtenVelen zijn sterk!Zingend trekken wij voortDe mooie lentetijd"