fo013411: Vlaams Legioen - W. Kessels & M. Endler
"Zwart-witfoto van Vlaamse vrijwilligers bij het Duitse leger tijdens een maaltijd, Tweede Wereldoorlog. Opschrift achteraan: Eten. Ergänzungsamt der Waffen-SS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"