fo021559: Studentieacties Gent - Rol
"Zwart-witfoto van een betoging van studenten (RUG) aan het gravensteen in Gent. Er wordt een spandoek gedragen met opschrift: Demoralisering van het onderwijs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"