af014444: De Spaanse Burgeroorlog. Affiches en Karikaturen - Mot, J.; Cultureel Centrum Berchem (1987)
"Affiche, ontworpen door J. Mot, uitgegeven in 1987 door het Cultureel Centrum (CC) Berchem voor de tentoonstelling De Spaanse Burgeroorlog. Afbeelding: kleurentekening van de junta in een bootje. Tekst: DE SPAANSE BURGEROORLOG. AFFICHES en KARIKATUREN. Cultureel Centrum Berchem Driekoningenstraat 126, 2600 Berchem. 25 april tot 17 mei 1987 maandag-zaterdag van 14 tot 21 uur. VRIJ VAN ZEGEL Nr 60.386 – ONTWERP J. MOT. Reclametekst: Gemeentekrediet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"