af000390: Behoedt uw land voor deze fascistische terreur. Ons volk wil leven voor arbeid, brood en vrede door het Plan - Imprimerie Coopérative Ouvrière; BWP
"Affiche uitgegeven in 1936 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Spanje 1934: 5.000 arbeiders en boeren werden vermoord, 50.000 in de gevangenissen opgesloten door de benden van den katholiek Gil Robles en den liberaal Lerroux. Behoedt uw land voor deze fascistische terreur. Ons volk wil leven voor arbeid, brood en vrede door het Plan. Stemt voor de socialisten. Wetgevende verkiezingen 1936. Propaganda Centrale B.W.P. I.C.O. Br. A. André, La Louvière. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"