fo028264: Le Pont (Le pont d'acier) - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een ijzeren brug, tijdens opname van de film De Brug van Joris Ivens. 1928. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"