fo024380: Camille Huysmans - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van de ontvangst, door Camille Huysmans, van één der eerste schepen die de Antwerpse haven binnenvoeren nade Tweede Wereldoorlog op 28 november 1944. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"