te000387: Zittend naakt model - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van de rugzijde van een zittende naakte vrouw, achter haar zit een vrouw haar te tekenen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"