af004484: Een woord te veel … een doode meer. De vijand luistert mee - Pauwels, Wilhem; Goossens, J.E.
"Zie ook: pk001021Zie ook: af004520 Affiche van Wilchar (Willem Pauwels) uitgegeven in 1945 voor vrede. Afbeelding: soldatenhelm en Latijns kruis. Tekst: Een woord te veel … een doode meer. De vijand luistert mee. Druk. J.-E. Goossens, n.v., 27, Habermanstraat, Brussel."