Frederique Spigt, a girl called Johnny - Goedhart, Vera (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Vera Goedhart Fonds Suzan Daniel (FSD)"