fo007124: Syndicale vergadering in Deinze
"Zwart-witfoto van een syndicale vergadering in het volkshuis in Deinze. Opschrift achteraan: Senator Fr Toch tijdens de syndicale vergadering van donderdag. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"