af008207: Eenheid werklozen en aktieve arbeiders, Belgen en vreemdelingen, mannen, vrouwen en jongeren - AMADA; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1979 door Alle Macht Aan De Arbeiders (AMADA) voor de 36 urenweek. Afbeelding: manifestanten met plakkaten. Tekst: Eenheid werklozen en aktieve arbeiders, Belgen en vreemdelingen, mannen, vrouwen en jongeren. 36 uren-week onmiddellijk, voor iedereen, volledig loonbehoud, 10% aanwervingen! AMADA. Ver. uitg.: Verwimp H., Engelandstraat 36, 1060 Brussel. Zie ook: af008033 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"