hb000019: 25 Images de la passion d'un homme, blok nr. 19/25 - Masereel, Frans (1918)
"Houtblok nr. 19 uit een reeks van 25, getiteld 25 Images de la passion d'un homme. Zie ook: ga000019_1Zie ook: ga000019_2Zie ook: hs000019 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"