Regio Gent : verzamelde streeplijsten, 1982-2001 - Notebaert, Hugo; Delaruelle, Gilbert; De Prez, Jean (Gent: Natuurpunt-regio Gent, 2004)
"Bewerkt door Hugo Notebaert ; in samenwerking met Gilbert Delaruelle, Jean De Prez Titel op kaft: 'Florawaarnemingen in de Gentse regio, 1982-2001'"